30-10-2014 / Μήνυμα του Δημάρχου προς τον Λαογραφικό Όμιλο Σουηδίας

Φίλες και Φίλοι

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου, προς τον Λαογραφικό Όμιλο Σουηδίας για τη διοργάνωση του 7ου διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με τίτλο «Ο Χορός Μας Ενώνει».

Εκ μέρους του Δήμου Άνδρου θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκληση, προκειμένου να παρευρεθούμε σε αυτή τη μεγάλη διεθνή πολιτιστική συνάντηση.

Θα ήταν μεγάλη ευκαιρία  να παρευρεθώ στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και συγχρόνως να επισκεφθώ την όμορφη πόλη σας. Όμως, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο νησί, δεν τα κατάφερα να ανταποκριθώ και να βρεθώ κοντά σας.

Είναι ιδιαίτερη τιμή τόσο για το νησί μας την Άνδρο, όσο και για τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου, η πρόσκλησή σας για την συμμετοχή στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. Μας τιμάει το γεγονός πως η Άνδρος και ο   Σύλλογος Γυναικών αποτελούν την μοναδική εκπροσώπηση από την Ελλάδα σε αυτό το διεθνές φεστιβάλ και αυτό μας γεμίζει χαρά αλλά και αισιοδοξία προκειμένου να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας, που αφορούν την διατήρηση της πολιτιστικής  παράδοσής του νησιού μας.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μοναδική ευκαιρία, ώστε να αναπτυχθούν μεταξύ μας φιλικοί και πολιτισμικοί δεσμοί, που θα δώσουν σε όλους μας την ευκαιρία να ανταλλάξουμε δράσεις και εμπειρίες και να γνωρίσουμε ο καθένας μας τα ήθη και τα έθιμα των τόπων μας.

Σας στέλνω τους πιο θερμούς μου χαιρετισμούς, μέσω του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου, και σας περιμένω για μια ακόμα φορά, στο όμορφο νησί μας για να γνωρίσετε περισσότερο  τις ομορφιές του και τη φιλοξενία μας.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο σας.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Άνδρου