"Ράλλυ" Αιγαίου στην Άνδρο το καλοκαίρι του 2015

21 Νοέμβριος

Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά υποδεχόμαστε την ανακοίνωση-αποδοχή του Πανελλήνιου Ιστιοπλοικού Ομίλου Ανοικτής Θάλασσας (ΠΟΙΑΘ), όπου το νησί μας, νησί της ναυτοσύνης, επιλέγεται και πάλι ύστερα από 20 χρόνια!!!, σαν προορισμός, για τον «Διεθνή Ιστιοπλοικό Αγώνα Ράλλυ Αιγαίου 2015», που θα ξεκινήσει στις 18/07/2015.

Μετά από συζητήσεις και εκδήλωση μεγάλου και ζεστού ενδιαφέροντος από τον Δήμο μας το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟΙΑΘ αποδέχθηκε την πρότασή μας ώστε η Άνδρος να αποτελέσει σταθμό σε αυτόν τον διεθνούς εμβέλειας αγώνα, που αποτελεί θεσμό για την Ιστιοπλοία.

Πριν λίγες μέρες συζητήσαμε στα γραφεία του Δήμου μας, με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΟΙΑΘ και οριστικοποιήθηκε η επιλογή της Άνδρου.

Ευχαριστούμε, τον Ανδριώτη και μέλος του Δ.Σ. του ΠΟΙΑΘ Κον Ιωάννη Κουτσούκο για την καταλυτική συμβολή του στην συμμετοχή του νησιού μας, καθώς και όλο το συμβούλιο του Διακεκριμένου αυτού Ιστιοπλοικού Ομίλου, αφού ύστερα από 20 χρόνια η Άνδρος θα φιλοξενήσει τον σπουδαιότερο αγώνα στην Έλλάδα.

Η ευθύνη εκ μέρους μας, για την άρτια διοργάνωση και την ζεστή φιλοξενία, είναι μεγάλη. Είμαστε όμως σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε να φέρουμε με επιτυχία εις πέρας αυτόν τον μοναδικό αγώνα-γεγονός που αποτελεί θεσμό διεθνώς και θα προβάλλει το νησί μας, αναδεικνύοντας την πολιτιστική μας ταυτότητα, την αγάπη μας για την Θάλασσα και τον Αθλητισμό.